چسب بتن یک ماده افزودنی است که در صنعت ساختمانسازی بسیار حائز اهمیت میباشد. این اهمیت نیز به توانایی چسب بتن برای افزایش مقاومت و تقویت آهک، گچ و بتن مربوط میشود. اما بیشتر این چسب برای افزایش خاصیت چسبندگی بتن به کار میرود. هم چنین میتوان از این چسب بتن برای ترمیم و تعمیر سازههای قدیمی، پر کردن ترکهای ایجاد شده و غیره به کار برد. چسب بتن خاصیت خمشی، کششی و دوام بتن را به طور چشمگیری افزایش میدهد. از این رو از آن برای آببندی منابع آبی، استخرها، ترمیم کانالهای آب، باند فرودگاهها، سدها، پایه پلها، ستونها و غیره به کار میرود. با ما در ادامه همراه باشید تا شما را ا انواع چسب بتن آشنایی کنیم.
آشنایی با انواع چسب بتن
به طورکلی چسب بتن به دو دسته چسب اپوکسی و لاتکس (یا پلیمری) تقسیم میشود.
1- چسب بتن اپوکسی
این چسب در واقع یک مایع امولسیونی بر پایه پلیمر اصلاح شده است که غلظت بالایی دارد. معمولا از این چسب برای مکان هایی به کار میبرند که نیاز است بتن در برابر آب، مواد شیمیایی و سایش مقاوم باشد، مانند ملات آببند، ساخت ملات چسبنده روی بتن و ملات قدیمی، ترمیم سطح بتونی و سیمانی و غیره.
2- چسب لاتکس یا پلیمری
از این چسب بیشتر برای آب بندی بتن و افزایش خاصیت چسبندگی آن استفاده میشود. هم چنین مناسب ترمیم و تعمیر آسیبهای سطحی و عمقی بتن است.
ترکیب چسب با لاتکس به همراه سیمان پرتلند، و ماسه موجب میشود تا ملاتی با مقاومت بالا به دست بیاید که برای نصب سرامیک روی دیوار و کف، نصب سنگ مرمر، موزاییک، آجر لعابدار، کاشی معدنی و غیره بسیار ایدهآل است. زمانی که میخواهید سازهای را به وسیله چسب لاتکس ترمیم کنید، میتوانید از آن به عنوان لایه پیوندزا نیز به کار ببرید.
حتما بخوانید : نمایندگی چسب میتراپل
مزایای انواع چسب بتن
- افزایش مقاومت خمشی، فشاری و سایشی بتن
- کاهش نفوذ مواد مضر و محلولهای شیمیایی در سازه بتنی
- افزایش چسبندگی ذرات بتن
- جلوگیری از نفوذ آب به بتن
- بهبود مقاومت شیمیایی بتن
- جلوگیری از ترک خوردن و تبله شدن مصالح
- افزایش مقاومت بتن در برابر عوامل محیطی
- افزایش خاصیت الاستیسیته موثر
- افزایش مقاومت بتن در برابر ارتعاش و ضربه
- مقرون به صرفه
- سازگار با انواع مختلف سیمان
- مانع تماس مواد شیمیایی و تاثیر سوء آنها بر روی بتن و میلگرد